Pavele

Pagina curenta: Acasa / Pavele

Pavele Flora Service

O gama diversificata de produse oferite de Flora Service

Alei cu pavele, piatra decorativa, borduri, rigole

Pe baza experientei acumulate, am extins gama de servicii oferite, oferind o larga gama de modele de alei ce pot fi realizate cu ajutorul firmei noastre.

Pentru a raspunde cat mai bine cerintelor venite de la clientii nostri in amenajarea aleilor cu pavele si cu alte materiale ce pot fi folosite la constructia aleilor si a trotuarelor din gradina dumneavoastra, acum avem cea mai buna oferta de montaj a pavelelor, dale, borduri pietonale si stradale, rigole de diverse dimensiuni, jardiniere, barbeque, elemente pentru stalpi ornamentali de gard, capace de stalp, fundatie de gard si alte prefabricate, placaj cu piatra decorativa.

Oferim consultanta in alegerea produsului potrivit, tinand cont de model, culoare, rezistenta in timp, asortarea lor cu gradina si constructiile inconjuratoare.

Serviciile noastre sunt destinate amenajarii curtilor si a gradinilor, alei si trotuare pietonale, piscinelor,  a parcarilor, a halelor industriale sau a platformelor industriale de depozitare, a spatiilor verzi si a parcurilor.

Oferim elaborare gratuita a devizului de materiale pentru identificarea necesarului de materiale si a costurilor corecte.

Montajul se realizeaza de catre firma noastra sau de catre firme partenere. Montam pana la 100 de metri patrati pe zi pavele in conditiile terenului pregatit in prealabil.

Preturile incep de la 38 de ron m.p. montaj pavele si se discuta functie de complexitatea lucrarii. Bordurile si rigolele se taxeaza separat. Fiecare proiect trebuie sa fie unic, este tratat de catre noi ca atare si de aceea de cele mai multe ori pretul corect se poate face la fata locului.

Modele_pavele

Servicii intretinere gradini

  • Taierea gazonului, tunderea marginilor, repararea si ingrijirea periodica a gazonului.
  • Taieri si modelare arbori si arbusti atunci cand este necesar. Stropiri indiferent de anotimp functie de problemele depistate. Tratamente boli si daunatori.
  • Plivitul si sapatul paturilor de flori, frontierelor.
  • Curatenia in gradina, strangerea si eliminarea frunzelor si a resturilor vegetale. Eliminam si aruncam toate deseurile care le cream.
  • Tratamentele fitosanitare sunt incluse in pret si mentin gradina in forma perfecta.

Solicita oferta

Suntem capabili sa lucram daca sunteti acasa sau la locul de munca, atata timp cat avem acces la gradina. Acceptam plata in numerar sau cec, ori plati directe in contul nostru bancar, facturate lunar. Va rugam sa sunati pentru a stabili o scurta vizita unde putem discuta despre nevoile dumneavoastra de intretinere a gradinii.