Irigatii si reparatii sisteme de irigatii

Pagina curenta: Acasa / Irigatii si reparatii sisteme de irigatii

Irigatii si reparatii sisteme de irigatii Flora Service

O gama diversificata de produse oferite de Flora Service

Irigatii si reparatii sisteme de irigatii in judetele Neamt, Iasi si Bacau

Cu peste 14 ani de experienta in domeniu, Flora service are competentele necesare pentru a monta orice sistem de irigat, manual sau automat, de a proiecta un sistem de irigat pentru orice suprafata de teren si orice destinatie. Fie ca este vorba de o gradina , de o livada intensiva, ori de un stadion cu teren de fotbal, firma noastra va ofera o solutie adaptata perfect nevoilor dvs.

Reparam si punem in functie orice sistem de irigat chiar daca nu a fost proiectat si montat de noi, reparam panouri automate de irigat, reparam componente electronice, programatoare electronice, controllere de udare si senzori de ploaie. Reglam instalatii de irigat sau reproiectam instalatii construite gresit.

Inlocuim orice componenta a instalatiei de irigat si reparam atunci cand este cazul. De cele mai multe ori folosirea apelor pentru irigat din iazuri sau a acumularilor de suprafata pot infunda anumite componente din intregul sistem de udare. Necuratarea periodica a instalatiei poate colmata anumite componente.

Instalatiile executate de noi beneficiaza de proiectare gratuita. Asiguram garantie 1 an de zile, conform legii, la toate lucrarile executate de noi Componentele utilizate de noi sunt din gama profesionala si sunt produse in Italia, Israel, U.S.A. si Germania. O parte din componente este produsa si in Romania, in special teava si fitingurile. Toate beneficiaza de garantie 1 an de zile.

Proiectam si realizam instalatii de irigat pentru livezi intensive. Proiectam instalatii de irigat pentru sere si solarii de productie, fie pentru legumicultura fie pentru floricultura.

Utilizam materiale produse de firmele Hunter, Irritrol, Valrom, Rainbird, Toro.

Reparam si inlocuim duze, aspersoare, aspersoare tip rotor (turbine) si spray, picuratoare (tevi de picurare), electrovane, electrovalve, fittinguri PEHD de compresiune, controllere Hunter, Irritrol, Toro, Rainbird.

Va rugam sa luati in calcul atunci costul deplasarii pentru reparatii instalatii de irigat. Pretul este de 50 de lei pentru orice deplasare in judetele Neamt, Iasi, Bacau, Suceava sau Botosani si se factureaza separat de costul lucrarilor de reparat. Recomandam sa informati cat mai exact echipa noastra despre problema intervenita, astfel incat, printr-o singura deplasare sa putem sa remediem problemele si sa aducem componentele necesare.

Va rugam verificati inainte de a chema echipa noastra daca aveti in sistemul de irigat apa. De cele mai multe ori anumite probleme pot aparea din lipsa apei de irigat. Foarte multe probleme apar si din cauza sistemului de pompare, respectiv hidrofor in cele mai multe cazuri, putem inlocui sau repara hidrofoare de orice marca, sau componente separat.

rez-irr

Servicii si tarife

  • Taxa de 50 de lei pentru deplasare se plateste o singura data, chiar daca pentru anumite reparatii este nevoie de interventii repetate si complexe.
  • Un sistem automatizat de irigare pentru o suprafata de 500 m.p. se instaleaza in 3 zile cel mult. Sistemul de irigatii rezidential nu include putul si pompa de alimentare cu apa sau instalatia de alimentare cu apa formata din pompe.Putem realiza instalatii de irigat si dupa ce gradina a fost amenajata. Putem reamplasa in gradina orice planta care va incurca in noile planuri.

Solicita oferta

Pentru alte intrebari si consultatii legate de realizarea si intretinerea sistemelor de irigat va stam la dispozitie la numarul de telefon 0740810810.