Flora Service - Magazin online si servicii rulouri gazon

Despre noi

Pagina curenta: Acasa / Despre noi

Flora Service

Flora Service  a fost infiintata in august 2003 dupa  ani de zile de experiente si studii legate de productia si intretinerea plantelor din gradina noastra.

Pasiunea pentru natura si pentru frumos ne-a calauzit in toti acesti ani pentru a crea forme de gradini noi, idei de design adaptate clientilor nostri.

Firma care administreaza magazinul Flora Service  este infiintata in anul 1993 si este specializata in productie agricola, comert en gros si en detaille.

Misiunea noastra este simpla:

Asigurarea unui produs de calitate adaptat nevoilor clientilor nostri. Aceasta misiune ne-a permis sa incepem o afacere in micul peisaj romascan situat pe malurile raului Moldova. Vom continua sa crestem in fiecare an , pastrand costurile noastre globale la nivelul cel mai de jos posibil, pentru a putea oferi clientilor nostri cele mai bune produse la cele mai bune preturi.

Noi  aducem natura in casa dumneavoastra!

Gradina reprezinta una din formele ideale de eliminare a stresului si de evadare din cotidian, solutia perfecta pentru a scapa de tumultul si agitatia citadina.

Cand sunteti in situatia de a amenaja o gradina, sau de a remodela gradina casei, atunci echipa noastra va poate aduce cea mai buna solutie raspunzand nevoilor si dorintelor dumneavoastra, respectand in acelasi timp mediul, comunitatea si valorile proprietatii dumneavoastra.

Noi intelegem modul in care stilul de arhitectura peisagera este cel mai potrivit pentru crearea de spatii in aer liber care sa raspunda cel mai bine nevoilor si dorintelor dumneavoastra.

Un design bun trebuie sa ia in considerare utilitatile, cladirile invecinate, zonarea, codurile de constructie locala, dar si intelegerea sitului – solul, drenajul, panta, microclimatul, ceea ce ne va ajuta pentru a proiecta si construi un peisaj cu potential longeviv.

Design-ul este un proces prin care proiectantul trebuie sa filtreze nevoile si dorintele constrangerilor sitului dumneavoastra si sa imagineze cele mai bune posibilitati de amenajare peisagera.

Proiectele noastre sunt la fel de unice ca si clientii nostri, cu siguranta nu veti gasi doua gradini la fel.

Prin consultarea noastra vom dezvolta un concept cat si domeniul sau de aplicare, cat si secventele de desfasurare pentru a se potrivi proiectului de amenajare peisagera.

Noi proiectam spatiul, pregatim pentru amenajare, dupa care va putem furniza toate plantele necesare amenajarii la preturi competitive. Scopul nostru este de a oferi un spatiu de coeziune, frumos si functional de la un sezon la altul an de an.

Oferim consultatii horticole pentru a profita din plin de designul existent si va putem ajuta in tot felul de probleme legate de plante. Va putem oferi consultatii de taiere si intretinere, idei de plantare sau de a va ajuta in combaterea bolilor si a daunatorilor din gradina dumneavoastra.

MMagazinul online Flora Service va ofera spre cumparare plante interior, plante exterior, substraturi de pamant, ingrasaminte, ghivece si vaze, carti si reviste, seminte legume, seminte flori, bulbi, materiale irigatii. Va asteptam cu oferte si reduceri de sezon.

SServiciile oferite de Flora Service sunt: consultanta de specialitate in gradinarit, proiectarea de livezi familiare ori intensive cat si realizarea lor, proiectarea si amenajarea de gradini si spatii verzi urbane, intretinerea lor post garantie