Flora Service - Produse

Gazon rulou, rulouri gazon

Pagina curenta: Acasa / Gazon rulou, rulouri gazon

Gazon Rulou Flora Service

O gama diversificata de produse oferite de Flora Service

Flora Service ofera o gama larga de produse, cosuri suspendate, flori anuale, flori perene, plante perene, arbusti, pomi fructiferi, arbori pentru umbra, consumabile pentru amenajarea gradinii, decoratiuni de gradina, seminte de legume si flori, rasaduri de legume si flori profesionale pentru cultivatori, gazon seminte si rulouri de cea mai buna calitate, turba si ghivece cat si alte produse destinate gradinaritului.

Decoruri verzi

Grupurile de plante sau colturile decorate cu vegetatie confera varietate si o nota aparte chiar si in gradinile mici. Adevarate tablouri pline de prospetime, ansamblurile de plante si flori vin sa infrumuseteze gradina si sa-I ofere un aer ingrijit, gratie jocurilor de culori si a combinatiilor de plante asociate perfect.

Se pot crea adevarate aranjamente care scot in evidenta personalitatea gradinii, plantele si florile folosite sunt ca si materialele de constructie elemente ce pot releva stilul gradinii. Secretul unei gradini reusite este ca spatiul verde sa fie vazut ca un peisaj in miniatura, plantele si elementele decorative trebuie sa ofere surprize vederii, sa placa ochiului, sa imbie la observare, la meditatie.

Producem aranjamente florale de diferite dimensiuni si forme pentru gradina functie de pozitia gradinii, spatiul disponibil. Proiectam si producem aranjamente florale unice , la orice dimensiune, adaptate spatiului dumneavoastra.

Producem decoratiuni “All seasons” pentru terase, baruri, restaurante, elemente decorative de valoare estetica ce pot completa designul spatiului dumneavoastra.

floraservice-servicii-1

Gazonare cu rulouri de gazon

Amenajam spatii verzi cu ajutorul rulourilor de gazon. Avantajele acestei metode este ca peluza dumneavoastra va fi gata intr-o singura zi. Rulourile de gazon confera avantajul gazonarii suprafetelor in orice anotimp mai putin iarna cand este zapada. Covoarele de iarba sunt tratate, erbicidate selectiv si nu mai au nevoie de cat de apa si tunderi repetate. Astfel peluza este mult mai usor de amenajat si intretinut.

Vedeta gradinii, gazonul, este unul din cele mai importante elemente compozitionale in arhitectura peisagera. Uniformitatea texturii si a culorii ofera privitorului un aspect placut, odihnitor, echilibrat, gazonul fiind un element ce unifica toate elementele gradinii, putem spune ca este elementul care unifica toate energiile benefice din gradina.

Oferim in toata perioada anului actiuni si pachete complete de amenajare peisagera pentru clientii nostri care doresc sa-si amenajeze o peluza de calitate. Astfel cumparand la pachet, mai multe servicii, puteti obtine anumite lucrari in gradina bonus si vor fi executate gratuit odata cu amenajarea gradinii.

Gazonare prin insamantare

Spre deosebire de amenajarea peluzelor cu ajutorul rulourilor de gazon care va ofera o peluza verde intr-o singura zi, gazonul prin insamantare se poate efectua numai in lunile de primavara, din martie pana in luna iunie inclusiv, si apoi in lunile de toamna , septembrie si octombrie. Lucrarile sunt mai complexe si necesita un timp mai lung de obtinere a unei peluze frumoase, dar cu rabdare si atentie in circa 2- 4 saptamani de la inceperea lucrarilor va puteti bucura de verdele unei peluze desavarsite.

Servicii intretinere gradini

  • Taierea gazonului, tunderea marginilor, repararea si ingrijirea periodica a gazonului.
  • Taieri si modelare arbori si arbusti atunci cand este necesar. Stropiri indiferent de anotimp functie de problemele depistate. Tratamente boli si daunatori.
  • Plivitul si sapatul paturilor de flori, frontierelor.
  • Curatenia in gradina, strangerea si eliminarea frunzelor si a resturilor vegetale. Eliminam si aruncam toate deseurile care le cream.
  • Tratamentele fitosanitare sunt incluse in pret si mentin gradina in forma perfecta.

Solicita oferta

Suntem capabili sa lucram daca sunteti acasa sau la locul de munca, atata timp cat avem acces la gradina. Acceptam plata in numerar sau cec, ori plati directe in contul nostru bancar, facturate lunar. Va rugam sa sunati pentru a stabili o scurta vizita unde putem discuta despre nevoile dumneavoastra de intretinere a gradinii.