Montaj gazon rulou in judetele Neamt, Iasi, Bacau

Pagina curenta: Acasa / Montaj gazon rulou in judetele Neamt, Iasi, Bacau

Montaj gazon rulou in judetele Neamt, Iasi, Bacau - Floraservice.ro

O gama diversificata de servicii oferite de Flora Service

Cauti un gradinar accesibil?  Ai ajuns unde trebuie, nu cauta mai departe!

Cu peste 14 ani de experienta in domeniu, Flora service  are competentele necesare pentru a monta orice suprafata de gazon rulou in orice locatie.

Montam 1000 m.p. pe zi  in judetul Neamt si deplasam echipa de montaj unde este nevoie. Functie de terenul si amplasarea sitului dumneavoastra vom alege impreuna tipul de gazon care se preteaza cel mai bine factorilor pedoclimatici din zona.

De aceea noi montam si dam in functie gradini pentru toata viata!La Flora Service stim ce pui la cale!

De ce sa ne alegeti pe noi?

 1. Pentru ca vom raspunde prompt la dorinta dumneavoastra de a pune proiectul in opera si pentru ca proiectul dumneavoastra este cel mai important pentru noi.Livram in 3 zile orice cantitate de gazon rulou, asiguram transport in toata tara contra cost.
 2. Pentru ca gazonul nostru se prinde in 5 zile si creste in 10 zile astfel incat dupa 10 zile trebuie tuns. Aceasta este una din garantiile ca lucrarea a fost finalizata cu succes.
 3. Pentru ca atunci cand doriti un sfat sau o interventie ulterioara acesta va veni in cel mai scurt timp posibil.
 4. Pentru ca folosim materiale si rulouri de gazon produse in Romania, adaptate perfect zonei noastre.
 5. Asiguram toate serviciile ulterioare intretinerii corespunzatoare a suprafetelor de gazon amenajate de noi. In primul rand lucrarile anuale atunci cand se impun, regenerare gazon, suprainsamantare gazon , aplicare ingrasamant profesional pentru gazon, aerare si scarificare gazon.
 6. Asiguram abonamente lunare de intretinere gradina, tundere si reglare inaltime gazon, tratamente specifice gazonului impotriva bolilor ce pot aparea, intretinere gradina in totalitate, intretinere fantani si cascade, curatare periodica, verificare si reglare instalatie de irigat, inlocuire componente defecte, reparatii instalatii de irigat chiar daca au fost construite de alte firme. Preturile incep de la 500 de lei abonament minimis lunar. Pentru oferta completa va rugam sa cereti detalii la numerele noastre de telefon.
 7. Firma noastra aduce calitate si fiabilitate in gradina dumneavoastra. Suntem un pic mai ieftini decat concurentii nostri, ceea ce ne face mai accesibili pentru o audienta mai larga.
 8. Ne plac clientii satisfacuti, asa ca asta este ceea ce dorim sa facem.
 9. Avem contacte cu toti producatorii de gazon rulou din tara, lucram cu toti producatorii de gazon rulou din tara, aducem gazon rulou din import atunci cand se impune. Alegem solutia cea mai potrivita pentru fiecare proiect.
 10. Si nu in ultimul rand suntem specializati in montarea si comercializarea rulourilor de gazon de peste 14 ani de zile, experienta care isi pune amprenta pe calitatea lucrarilor noastre.Verificati site-ul nostru pentru mai multe informatii.
floraservice-servicii-1

Intretinerea noastra standard inseamna

 • Taierea gazonului, tunderea marginilor, repararea si ingrijirea periodica a gazonului.
 • Taieri si modelare arbori si arbusti atunci cand este necesar. Stropiri indiferent de anotimp functie de problemele depistate. Tratamente boli si daunatori.
 • Plivitul si sapatul paturilor de flori, frontierelor.
 • Curatenia in gradina, strangerea si eliminarea frunzelor si a resturilor vegetale. Eliminam si aruncam toate deseurile care le cream.
 • Tratamentele fitosanitare sunt incluse in pret si mentin gradina in forma perfecta.

Solicita oferta

Suntem capabili sa lucram daca sunteti acasa sau la locul de munca, atata timp cat avem acces la gradina. Acceptam plata in numerar sau cec, ori plati directe in contul nostru bancar, facturate lunar. Va rugam sa sunati pentru a stabili o scurta vizita unde putem discuta despre nevoile dumneavoastra de intretinere a gradinii.